Un barbat a aruncat accidental un hardisk cu 7.500 de Bitcoin

0
199
Un barbat a aruncat accidental un hardisk cu 7.500 de Bitcoin

Un barbat a aruncat accidental un hardisk cu 7.500 de Bitcoin, oferind orașului 72 de milioane de dolari pentru a căuta în gropile de gunoi.

Acum oferă orașului său 25% din valoarea bitcoin-urilor stocate pe hard disk pentru permisiunea de a căuta în depozitul de deșeuri al orașului. Bitcoin-urile sale valorează acum aproape 300 de milioane de dolari la prețul actual.

Barbatul este în căutarea unui hard disk care conține 7.500 de bitcoin James Howells, inginer IT, a aruncat din greșeală hard disk-ul unui computer vechi care conținea 7.500 de bitcoini.

->CRIPTOMONEDA ,CE ESTE UN BITCOIN

Monedele, în valoare de aproape 300 de milioane de dolari la prețul actual, se află acum într-un depozit de deșeuri din Newport, Țara Galilor de Sud. Tânărul de 35 de ani a explicat că a aruncat hard diskul care conținea cheile sale private bitcoin în vara anului 2013, când își curăța biroul.

După ce și-a dat seama de greșeala sa, el a cerut consiliului permisiunea de a cerceta depozitul de deșeuri al orașului, dar cererile sale au fost respinse până acum. El a declarat: “Am avut două hardisk-uri identice și am aruncat-o pe cea greșită.”

„Consiliul i-a mai spus de mai multe ori dlui Howells că excavarea nu este posibilă în baza permisului nostru de licențiere, iar excavarea însăși ar avea un impact imens asupra mediului înconjurător”, a spus purtătorul de cuvânt.

„Chiar dacă am fi de acord cu solicitarea sa, există întrebarea cine ar suporta costul dacă hard diskul nu ar fi găsit sau ar fi deteriorat într-o asemenea măsură încât datele nu au putut fi recuperate. Prin urmare, am fost clar că nu-l putem asista în această chestiune ”.

sursa:news.bitcoin.com

 

Comentează

Vrei să îți faci un site Profesional și ai nevoie de un Webdesigner sau ai nevoie de cineva pentru Creare site in Craiova intra pe alextag.ro