Bitcoin se apropie de valoarea de 50.000$

0
131
moneda bitcoin a crescut

Bitcoin se apropie de valoarea de 50.000$, după ce săptămâna trecută a crescut alimentarea cu Tesla

Pe fondul unui zvon reînnoit în jurul criptomonedelor, Bitcoin se apropie de valoarea de 50.000 de dolari, un potențial record. Bitcoin a atins un maxim de 49.716,44 dolari duminică dimineața, potrivit Coindesk.

Săptămâna trecută, Bitcoin a crescut de la aproximativ 37.000 dolari la 47.000 dolari, pe măsură ce investitorii de profil au intrat în criză. Bitcoin se tranzacționa la 48 344,62 dolari începând de la 10:30 duminica dimineața la ET.

Tesla a cumpărat 1,5 miliarde de dolari în Bitcoin în ianuarie, provocând o creștere de 16% după ce achiziția a fost dezvăluită luni dimineață. Un grup de investiții Morgan Stanley are în vedere, de asemenea, un pariu pe bitcoin, potrivit Bloomberg. Și BNY Mellon, cea mai veche bancă din America, va tranzacționa Bitcoin în numele clienților.

Companii precum Mastercard, PayPal, Square și Visa, de asemenea, permit tranzacții cu criptomonede pe platformele lor.

Și Bitcoin nu este singura monedă digitală care vede un impuls de la zvonul cripto. CEO-ul Tesla, Elon Musk, a declarat într-un Tweet că a cumpărat Dogecoin pentru fiul său, provocând o creștere de 16% a simbolului „meme”.

Comentează

Vrei să îți faci un site Profesional și ai nevoie de un Webdesigner sau ai nevoie de cineva pentru Creare site in Craiova intra pe alextag.ro