Guvernul SUA nu va permite companiilor să înlocuiască în continuare dolarii cu Bitcoin

0
153
inlocuiesc dolarul cu bitcoin

Dan Nathan, fondatorul Risk Reversal Advisors, spune că guvernul SUA nu va continua să permită corporațiilor precum Tesla lui Elon Musk să înlocuiască dolarii cu bitcoin. Nu vor „lăsa dolarul să cadă de la moneda de rezervă pentru lume”, ceea ce s-ar putea întâmpla dacă corporațiile continuă să înlocuiască dolari în bilanțurile lor cu bitcoin.

Guvernul SUA nu va lăsa Bitcoin să înlocuiască dolari, spune șeful consilierilor pentru inversarea riscurilor

Dan Nathan și-a oferit punctul de vedere asupra viitorului bitcoin într-un interviu acordat CNBC săptămâna trecută. Comentariile sale au urmat vestea că Tesla a lui Elon Musk a investit 1,5 miliarde de dolari în bitcoin și intenționează să permită criptomoneda ca formă de plată pentru produsele sale în viitorul apropiat.

Nathan este directorul Risk Reversal Advisors, care oferă servicii de consultanță băncilor de investiții, consilierilor de investiții și companiilor private. El a petrecut la sfârșitul anilor 1990 și 2000 ca agent de tranzacționare de acțiuni și opțiuni la firmele de fonduri speculative SAC, Exis, Cheyne Capital și în cadrul grupului de instrumente derivate de acțiuni al Merrill Lynch.

El a început prin a afirma că „Trezoreria SUA și guvernul SUA” nu vor „lăsa acest lucru să scape de sub control acolo unde literalmente corporațiile încep să înlocuiască dolarul în mare măsură” cu bitcoin. Când a fost întrebat în mod specific ce ar putea face autoritățile de reglementare pentru a opri corporațiile să introducă bitcoin în bilanțurile lor, așa cum a făcut Tesla, Nathan a exclamat: “Ei pot reglementa pe dracu ‘din asta”. Asta pot face. El a adăugat: „Am văzut deja asta. Am văzut-o într-o oarecare măsură. ” Fondatorul consilierilor pentru inversarea riscurilor a afirmat că „doar vă spun” că nu vor „lăsa dolarul să cadă de la moneda de rezervă pentru lume”, subliniind că acest lucru se întâmplă efectiv cu corporațiile care înlocuiesc din ce în ce mai mult dolari cu bitcoin.

Nathan a continuat: „În acest moment, suntem într-o stare puțin euforică”, adăugând că atât Tesla cât și bitcoin ca „Două active de risc care au câștigat mai mult de un trilion de dolari combinate în ultimele șase luni.”
Consilierul si-a dat opinia în continuare: „Toți acești oameni, care câștigă o grămadă de bani pe ambele lucruri, înțeleg doar că trebuie să existe un fel de gravitație care să prindă la un moment dat, iar cei doi combinați fac, Cred că o situație foarte dificilă dacă amândoi încep să coboare împreună și efectul de undă pe care îl vom vedea pe piețele valutare, piețele financiare și altele ar putea fi grozav. Nimeni nu vorbește despre asta chiar acum.”

În urma investiției BTC de către Tesla, analiștii prezic că un flux de companii va face același lucru și va pune bitcoin în bilanțurile lor. Twitter Inc.a spus deja că a avut în vedere atât adăugarea de bitcoin ca rezerve de numerar, cât și plata angajaților și a furnizorilor în criptomonedă.

Comentează

Vrei să îți faci un site Profesional și ai nevoie de un Webdesigner sau ai nevoie de cineva pentru Creare site in Craiova intra pe alextag.ro