Investiții – cele mai bune 4 idei de investiții 2021

0
143
cele mai bune investitii 2021

Investițiile îți pot genera surse suplimentare de venit, te pot ajuta să îți creezi un fond de pensie sau chiar te pot scoate din anumite probleme financiare în care te poti afla și de ce nu să îți schimbe viața.

Uite aici 4 idei de investitii

  1. Depozite bancare.
  2. Actiuni.
  3. Investeste in educatia ta.
  4. Investitii in imobiliare.

Depozitele bancare sunt cele mai sigure investiții în acest moment.

Acestea oferă dobânzi depozite net superioare celor pe care le-ai încasa dacă ai avea banii depuși într-un cont de economii standard.

Există pe piața din țara noastră bănci ce oferă randamente și de 3.8 % pe an (după taxe). Destul de bine, dacă ne întrebi pe noi.

Partea cea mai frumoasă la aceste depozite bancare este faptul că ele sunt asigurate, conform legislației europene în vigoare, în limita a 100.000 Euro per individ, per bancă.

Actiuni – Drepturi de proprietate asupra unei parti din capitalul social a unei societăți.

Proprietarii respectivelor acțiuni sunt automat și proprietari ai unei părți din compania ce a emis acțiunile, cota parte fiind corespunzătoare numărului de acțiuni deținute.

Investește în educația ta!

Una din ideile de mai sus de investiții care a fost prezentata aici poate că te-ar ajuta, dar nu știi pe care să o alegi..

Dacă vrei ca următoare ta investiție să nu fie un simplu joc de noroc, invață, investește în educația ta.

În această perioada există multe modalități prin care poți învăța mai ales în pandemie, găsești foarte multe cursuri online, site-uri acreditate care chiar te pot ajuta să înveți să devii un antreprenor bun sau cum să începi.

Investitii in imobiliare.

Investiţiile în domeniul imobiliar sunt o decizie care trebuie foarte bine analizată din mai multe puncte de vedere deoarece implică sume de bani considerabile, efort, timp şi implicare.

Ideal ar fi să investeşti în terenuri sau in proprietăţi imobiliare din cartierele care le oferă oamenilor toate condiţiile de care aceştia au nevoie. Te vei asigura în acest fel că investiţia va fi profitabilă iar intr-o perioadă de câțiva ani îți va aduce un profit mare.

 

Comentează

Vrei să îți faci un site Profesional și ai nevoie de un Webdesigner sau ai nevoie de cineva pentru Creare site in Craiova intra pe alextag.ro