Oamenii care sunt vaccinați împotriva Covid-19 pleaca cu un CARD DIGITAL

0
185
Oamenii care sunt vaccinați împotriva Covid-19 pleaca cu un CARD DIGITAL

Oamenii care sunt vaccinați împotriva Covid-19 pleaca cu un CARD DIGITAL in L.A

Oamenii care sunt vaccinați împotriva Covid-19 pe stadionul Dodger pleacă cu o dovada a vaccinului impotriva virusului, o bandă de protecție pe braț și un card CDC cu detalii scrise de mână, prin care se furnizeaza ce tip de vaccin a fost facut.

Cardul CDC este o tradiție care se întoarce în anii 1880, când cardurile de hârtie au fost folosite pentru prima dată pentru a permite elevilor să se întoarcă la școli pe fondul unui focar de variolă.

Acum, în timpul pandemiei Covid-19, acele cărți devin digitale.

Pacienții din L.A. se pot înscrie pentru a primi un mesaj text cu un link către aceleași informații ca și cardul de hârtie. Mesajul oferă, de asemenea, trimiterea unui text de urmărire pentru a reaminti pacientului să se întoarcă pentru a primi a doua doză.

De asemenea, include un link pentru a adăuga toate informatiile la Apple Wallet, o aplicație încorporată pentru iPhone, utilizată în mod normal pentru a stoca lucruri precum bilete la evenimente și permise de îmbarcare în avion. Poate fi adăugat și la Google Wallet, precum și descărcat ca fișier PDF.

Permisul Los Angeles Wallet este unul dintre primele exemple din Statele Unite ale unui vaccin digital Covid-19, în care pacienții pot stoca informații despre starea lor de vaccinare pe telefoanele lor și le pot produce rapid pentru oricine ar putea avea nevoie să știe … ca o companie aeriană, o școală sau un stadion care susține un concert odată ce este din nou în siguranță.

În prezent, nu există o coordonare internațională sau națională cu privire la cele mai bune practici pentru implementarea permiselor de vaccinare, astfel încât companiile care organizează evenimente mari nu au autoritatea de a se referi la ce este legal și ce este etic atunci când își aleg politicile și tehnologia.

FDA nu a aprobat nicio companie terță parte pentru a furniza rezultatele vaccinării în timp real. Un comitet al Organizației Mondiale a Sănătății care a abordat subiectul s-a întâlnit săptămâna aceasta, dar nu și-a publicat rezultatele.

Card de înregistrare a vaccinării Covid-19.
Ce fac companiile aeriene?
Abonamentele din Los Angeles Wallet sunt în esență o versiune digitală a vechiului certificat pe hârtie. Nu există nicio modalitate prin care autoritățile să verifice dacă este legitim sau dacă ar fi putut fi falsificat.

Între timp, o varietate de companii, grupuri comerciale și organizații non-profit se grăbesc să construiască sisteme concurente care să includă securitate și caracteristici suplimentare.

Industria aeriană este deosebit de motivată, deoarece se confruntă cu un al doilea an consecutiv de călătorii internaționale deprimate. Își dorește cu adevărat un sistem care să poată fi verificat și verificat, deoarece companiile aeriene au văzut oameni prezentând teste Covid-19 false sau photoshopate, astfel încât să poată zbura.

—->Cât a costat Pandemia Covid-19 pentru economia globală în 2020

„Lumea are nevoie sa demonstreze daca si-a făcut testul sau vaccinul pentru a putea permite călătoria”, a declarat Nick Careen, vicepreședinte senior la Asociația Internațională a Transportului Aerian (IATA) , un grup comercial care numără 290 de companii aeriene ca membri. “Nu putem face acest lucru manual pentru întreaga planetă. În cele din urmă trebuie să obținem digitalizarea.”

În această săptămână, Emirates Airlines a spus că va folosi o aplicație dezvoltată de IATA numită Travel Pass pentru a verifica testele Covid-19 înainte de a zbura din Dubai. IATA speră că sistemul va reduce liniile lungi la aeroporturi dacă angajații trebuie să evalueze manual înregistrările pe hârtie.

Careen spune că planul este extinderea Travel Pass la vaccinuri cât mai curând posibil.

Un pașaport la dosarele medicale.
Confidențialitatea medicală este un alt aspect – unii avocați spun că nu are sens ca un agent de pază sau un administrator să aibă acces la detaliile medicale care sunt de obicei pe cardul de hârtie. În schimb, spun ei, sistemul ar trebui să fie la fel de simplu ca scanarea unui cod de bare și obținerea unui da sau nu rapid.

Mai multe despre acest subiect aici..

Comentează

Vrei să îți faci un site Profesional și ai nevoie de un Webdesigner sau ai nevoie de cineva pentru Creare site in Craiova intra pe alextag.ro