Tesla (TSLA) probabil a câștigat deja peste 600 de milioane $

0
221
tesla a castigat peste 600 de milioane

Tesla (TSLA) probabil a câștigat deja peste 600 de milioane $ din investiții Bitcoin

Tesla (TSLA) a câștigat deja peste 600 de milioane de dolari din recenta sa investiție în Bitcoin din cauza creșterii valorii care a urmat mișcării producătorului auto.
Săptămâna trecută, Tesla a anunțat că și-a schimbat politica de investiții pentru a începe să adauge criptomonede și aur la deținere.

În special, compania a confirmat că a inclus o investiție de 1,5 miliarde de dolari în bitcoin:

„În ianuarie 2021, ne-am actualizat politica de investiții pentru a ne oferi mai multă flexibilitate pentru a diversifica și maximiza randamentele din numerarul nostru care nu sunt necesare pentru a menține o lichiditate operațională adecvată. Ca parte a politicii, care a fost aprobată în mod corespunzător de către Comitetul de audit al Consiliului nostru de administrație, putem investi o parte din astfel de numerar în anumite active de rezervă alternative, inclusiv active digitale, lingouri de aur, fonduri tranzacționate la bursă și alte active, după cum se specifică în viitor. Ulterior, am investit un total de 1,50 miliarde de dolari în bitcoin în temeiul acestei politici și putem achiziționa și deține active digitale din când în când sau pe termen lung. ”

Tesla nu a dezvăluit numărul de bitcoin pe care l-a achiziționat și nici prețul mediu de achiziție, dar prețul bitcoinilor a fost în medie de aproximativ 35.000 de dolari în ianuarie.

Înseamnă că Tesla ar trebui să aibă în jur de 43.000 de bitcoin.

Tesla câștigă deja mulți bani
Prețul a crescut cu 45% de luna trecută și doar 15% din acestea s-au întâmplat în urma anunțului că Tesla a investit în criptomonedă.

Valoarea unui bitcoin se tranzacționează acum la aproape 52.000 USD.

Înseamnă că bitcoins-urile Tesla ar putea avea acum o valoare de până la 2,2 miliarde de dolari, iar producătorul de automobile probabil a realizat deja peste 600 de milioane de dolari din câștiguri nerealizate din investiție.

Electrek’s Take
Deși acest lucru pare a fi o mișcare de geniu, este, de asemenea, parțial o profeție împlinită de sine, deoarece ștampila de aprobare a lui Tesla sau poate mai mult a lui Elon Musk pe bitcoin trimite valoarea creșterii.

De asemenea, mișcarea nu îi face pe toți fanii Tesla fericiți, deoarece unii nu cred că se aliniază misiunii din cauza nevoilor extreme de energie asociate bitcoinelor.
Criptomoneda se bazează pe „mineri” pentru a procesa tranzacția pe o rețea descentralizată de computere, care necesită multă energie.

Cu toate acestea, unii cred, de asemenea, că Bitcoin este un rezultat pozitiv, deoarece pentru energia regenerabilă, deoarece sursele de energie electrică din combustibili fosili încep să coste mai mult decât energia regenerabilă – făcând din aceasta o alegere mai bună pentru a rula platforme de criptare minieră.

Prin urmare, bitcoinii și alte criptomonede ar putea încuraja de fapt mai multe investiții în energie regenerabilă.

 

Comentează

Vrei să îți faci un site Profesional și ai nevoie de un Webdesigner sau ai nevoie de cineva pentru Creare site in Craiova intra pe alextag.ro