Top 10 cele mai ciudate si profitabile afaceri care fac bani. Nu te aștepți la asta..

0
271
top 10 cele mai ciudate afaceri din lume

Top 10 cele mai ciudate si profitabile afaceri din lume.

Ideile de afaceri din această colecție variază de la tratarea păduchilor de cap până la a face alte lucruri ciudate , dar toate au un lucru în comun: toate sunt afaceri adevărate care fac bani. Unii dintre ei se pot descurca bine chiar și într-o economie în jos.

Deoarece, deși ar putea părea idei de afaceri nebunești pentru dvs. și pentru mine, toți s-au conectat cu succes la un grup de clienți slab deservit – cunoscut și sub numele de o piață de nișă. Lasă aceste idei unice să te inspire să găsești o piață de nișă.

Recondiționare de păpuși

Dacă aveți o păpușă iubită care a văzut zile mai bune, poate că este în ordine o excursie la un „spital de păpuși”. La o astfel de unitate, un expert va face reparațiile necesare și vă va restabili păpușa în stare bună, indiferent dacă are nevoie de piese noi sculptate și înlocuite sau de un costum renovat.

De fapt, spitalele pentru păpuși există de veacuri. Unul dintre cele mai vechi spitale de păpuși a fost înființat în Lisabona, Portugalia, în 1830.1 Spitalul de păpuși Berkley din Berkley, Michigan este un exemplu al unei astfel de afaceri care funcționează în prezent.

Dacă iubești păpușile și ești suficient de priceput pentru a le repara, repararea păpușilor poate fi o idee excelentă pentru tine.

Îndepărtarea păduchilor

Păduchii de cap  – și există șanse mari ca unii dintre ei să ajungă pe capul copilului tău. Din fericire, există companii care oferă servicii de îndepărtare a păduchilor de cap și a nitrului. Cel mai faimos, probabil, este The Texas Lice Squad (acum The Lice Place), care are mai multe francize în Texas, Tennessee și Alabama. Dar, dacă trimiți subiectul pe Google, vei descoperi că există destul de multe altele, inclusiv Lice Squad, care oferă francize în toată Canada.

Închiriere de pui

Puii urbani devin din ce în ce mai populari – la urma urmei, cine nu și-ar dori un animal de companie care să vă facă și micul dejun? Din păcate, există dezavantaje în creșterea puilor, de la hrănire, la gestionarea zgomotului, la gunoi de grajd.

Pentru cei care nu sunt pregătiți să meargă complet și să-și cumpere propriile găini, companii precum ferma familiei Belbeck oferă închirieri de pui. Furnizează pachete complete care includ găini ouătoare, coopere, furaje, consumabile și asistență pentru clienți.

Ferma are, de asemenea, un program în care proprietarii de case și familiile lor pot crește puieti de la ou la pui în scopuri educaționale. Unele companii de închiriere de pui au, de asemenea, o opțiune de închiriere proprii, astfel încât chiriașii să poată adopta găinile la sfârșitul unei perioade specificate.

Copaci de oțel

Trebuie să vedeți sculpturile artificiale ale copacilor NatureMaker pentru a le aprecia. NatureMaker lucrează manual cu arbori de artă din oțel pentru hoteluri, cazinouri, comercianți cu amănuntul, muzee, biblioteci, grădini zoologice, clădiri comerciale, parcuri tematice și case de lux și sunt cu adevărat opere de artă. Munca este complet personalizată, iar prețurile încep de la 10.000 USD

Manechine de vânzare sau de închiriat

V-ați gândit vreodată de unde provin toți acei manechini care umplu vitrinele magazinelor cu amănuntul?

Da, ai dreptate. Cineva le-a făcut. Probabil într-o fabrică de manechine.

Deci, aceasta este o idee de afaceri cu tematică de manechin. Dar există, de asemenea, o națiune în creștere de manechine uzate.

Mannequin Madness, cu sediul în California, a câștigat un premiu de la Agenția pentru Protecția Mediului pentru reciclarea manechinelor. Compania vinde și închiriază manechine utilizate anterior de companii precum Macy’s, Sears și Nike. De asemenea, vinde manechine noi și produse tematice pentru manechine, cum ar fi lămpi de manechin. Acum e nebun!

Oase sintetice la sarbatoare de rupere a osului de curcan

Lucky Break Wishbones permite tuturor – chiar și veganilor – să participe la distracția tradițională de sărbătoare de rupere a osului de curcan. Câștigătorul, stabilit de cine rămâne cu porțiunea mai mare de os rupt, se presupune că își primește dorința.

Ken Ahroni, fondatorul Lucky Break Wishbones, susține că ideea oaselor din plastic i-a venit la o cină de Ziua Recunoștinței la ziua sa de 47 de ani, dovedind că ideile unice pentru afaceri sunt în jurul nostru; trebuie doar să le putem recunoaște.

Recife funerare in formă de bile

Ceea ce se întâmplă cu rămășițele noastre pământești este o chestiune de alegere pentru mulți oameni, iar acum această alegere este mai largă (și mai profundă) ca niciodată.

Eternal Reefs Inc., cu sediul în Decatur, Georgia, creează recife memorial făcând ca rămășițele incinerate ale unei persoane să facă parte dintr-o minge de recif. Recifele funerare in forma de minge/bile sunt plasate în ocean pentru a deveni parte a unui recif nou sau existent, creând ceea ce compania numește o adevărată moștenire vie. Bile de recif pentru animale de companie sunt, de asemenea

Cafenele pentru pisici

Știm cu toții că a petrece timpul cu animalele este liniștitor. Dacă nu aveți nici unul, puteți merge la o afacere care are. Cafenelele pentru pisici, locuri în care clienții pot savura ceai și pisici rezidente pentru animale de companie, sunt populare în Taiwan și Japonia de ani de zile – atât de mult încât la unele cafenele pentru pisici, sunt recomandate rezervări. Cafeneaua Calico Cat din Tokyo își prezintă rezidenții felini pe site-ul său web.

Prima cafenea pentru pisici deschisă în America de Nord a fost Le Café des Chats încă în funcțiune din Montreal în august 2014. Prima în Statele Unite a fost Cat Town Café, deschisă în octombrie 2014 în Oakland, California. sunt cafenele pentru pisici din America de Nord, inclusiv unele din Mexic.

Tunderea caprelor

Google este cu siguranță cel mai faimos utilizator de tuns capre; angajează o turmă de aproximativ 200 de capre pentru a tunde câmpurile din jurul sediului său din California. Dar cu siguranță nu este singura companie care angajează una dintre aceste afaceri neobișnuite. Tunderea caprelor este mult mai ecologică decât abordarea standard a bătătorilor de buruieni și a pesticidelor pentru buruieni și ierburi lungi.

Totuși, caprele nu pot concura cu serviciile de tuns rezidențiale. Aparent, caprele nu fac de fapt o treabă grozavă de tuns gazon, dar sunt minunate pentru controlul buruienilor și al periilor, așa cum explică Gary Pfalzbot de la Goatworld.com. Totuși, acesta poate fi un serviciu excelent pentru a oferi companii mai mari din zona dvs.

Bere cu un conținut de alcool în volum de 55%

Credeți sau nu, ați citit bine. Pe site-ul său web, BrewDog proclamă că berile sale nu sunt în niciun fel comerciale sau mainstream – și chiar înseamnă asta.

James Watt și partenerul Martin Dickie au creat o bere cu un conținut de alcool în volum de 55% (un conținut de alcool mai mare decât whisky-ul și vodca) numită Sfârșitul Istoriei. S-a vândut și pentru o sumă destul de mare – a doua sa lansare în 2017 a fost de 20.000 de dolari pe sticlă

Comentează

Vrei să îți faci un site Profesional și ai nevoie de un Webdesigner sau ai nevoie de cineva pentru Creare site in Craiova intra pe alextag.ro