Top 5 criptomonede de urmărit săptămâna aceasta

0
127
top 5 cripto monezi

Top 5 criptomonede de urmărit săptămâna aceasta: BTC, BCH, EOS, XMR, XTZ

Bitcoin se confruntă cu o rezistență minoră de aproape 50.000 de dolari, dar dacă această barieră psihologică este trecută, s-ar putea produce o ruptură majoră în monede alternative. Valoarea cererii și a ofertei determină prețul unui activ și a datelor de la Glassnode, o firmă de date în lanț, arată că oferta lichidă a Bitcoin (BTC) a scăzut din iunie 2020. Acest lucru indică faptul că traderii care dețin Bitcoin nu își vând deținerile.

În timp ce oferta scade, cererea a crescut în ultimele luni, întrucât un număr tot mai mare de investitori instituționali au cumpărat Bitcoin.

Bloomberg a raportat recent că filiala Cointerpoint Global a lui Morgan Stanley Investment Management „explorează dacă criptomoneda ar fi o opțiune potrivită pentru investitorii săi”.

Potrivit site-ului Morgan Stanley, Counterpoint Global alege să investească în active „a căror valoare de piață poate crește semnificativ din motive fundamentale fundamentale”. Acest lucru sugerează că banca considera Bitcoin-ul  subevaluat în comparație cu fundamentele sale.

JPMorgan Chase a sugerat, de asemenea, că ar putea introduce în cele din urmă servicii Bitcoin. Co-președintele JPMorgan, Daniel Pinto, consideră că, dacă investitorii și administratorii de active încep să folosească Bitcoin, banca „va trebui să fie implicată”. Cu toate acestea, Pinto a spus că cererea actuală nu este suficient de puternică, dar a recunoscut că ar putea crește în viitor.

Chiar dacă Bitcoin a crescut brusc în ultimele luni, dominația sa a scăzut de la aproximativ 69,71% pe 4 ianuarie la 60,9% în prezent. Acest lucru arată că altcoins au depășit Bitcoin în ultimele săptămâni. Cu ochii pe altcoins, să studiem graficele celor mai importante 5 criptomonede care ar putea evolua în următoarele zile.

BTC / USD

Bitcoin a rupt peste rezistența de 41.959,63 dolari din 8 februarie, cu o creștere puternică, dar de atunci, impulsul a slăbit. Deși prețul a crescut, cea mai importantă criptomonedă se confruntă cu rezervări de profit la niveluri intermitente.
Dacă prețul scade de la nivelurile actuale și scade sub 46.000 de dolari, corecția s-ar putea adânci până la un sprijin puternic de 41.959,63 dolari. Dacă perechea BTC / USD revine pe acest suport, va sugera ca stocul de market să se acumuleze în continuare pe scăderi, ceea ce este un semn că tendința ascendentă este intactă.

Piata de capital va încerca apoi să ridice prețul peste bariera psihologică la 50.000 USD și să reia tendința ascendentă cu următorul obiectiv țintă la 60.974,43 USD. Pe de altă parte, dacă piata criptomonedelor scade prețul sub media mobilă exponențială de 20 de zile (41.349 USD), perechea poate scădea la media mobilă simplă de 50 de zile (36.070 USD).

Acesta este un suport important pe care trebuie să îl aveți în vedere, deoarece prețul nu a scăzut sub SMA de 50 de zile de la 9 octombrie. Prin urmare, o pauză sub acesta va indica o posibilă schimbare de tendință. Următorul suport pe dezavantaj este mult mai mic, la 28.850 de dolari.

Graficul de 4 ore arată că perechea a format un model de pană ascendentă care se va finaliza pe o defecțiune și se va închide sub linia de sprijin. Dacă se întâmplă acest lucru, perechea poate scădea la 43.720,85 USD și apoi la 41.959,63 USD.

Contrar acestei ipoteze, dacă prețul crește de la nivelurile actuale sau de la 20-EMA și crește deasupra penei, acesta va invalida configurarea descendentă. O scăpare de peste 50.000 de dolari ar putea atrage o acoperire scurtă de la bursele agresive și ar putea duce la o trecere rapidă la 55.000 de dolari.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) a depășit pragul de 539 dolari din 12 februarie și acest lucru a atras cumpărarea de la piata de capital. Altcoin a luat impuls și a crescut peste rezistența de 631,71 dolari din 13 februarie.

Miscarea lungă de astăzi sugerează că comercianții pe termen scurt ar putea să înregistreze profituri după recenta lansare. BCH / USD se poate corecta acum la 631,71 USD și dacă piata de capital poate transforma acest nivel în suport, va indica cumpărarea la fiecare scădere minoră.

Dacă piata de capital poate împinge prețul peste 730,02 USD, tendința ascendentă ar putea ajunge la 900 USD. Ambele medii mobile se înclină, iar indicele de putere relativă (RSI) se află în zona supra-cumpărată, sugerând un avantaj pentru investitori.

Contrar acestei ipoteze, dacă prețul scade și se menține sub 631,71 USD, corecția s-ar putea adânci la 539 USD.

EOS / USD

EOS a ieșit din lunga formare de bază și a început o nouă tendință ascendentă atunci când a crescut peste rezistența generală de 3,95 dolari pe 9 februarie.

Cu toate acestea, eșecul de a susține prețul peste 5,4861 USD ar fi putut atrage rezervarea de profit de la comercianții pe termen scurt. Aceasta a început o corecție care s-ar putea extinde la nivelul de retragere Fibonacci de 38,2%, la 4,5014 USD.

Dacă prețul revine de la acest nivel, taurii vor încerca din nou să împingă și să susțină prețul peste rezistența generală de la 5,4861 la 5,6118 USD. Contrar acestei ipoteze, daca prețul scade sub 4,5014 USD, perechea EOS / USD ar putea scădea la 3,95 USD.

O astfel de corecție profundă va sugera că impulsul s-a slăbit, iar perechea s-ar putea consolida într-o gamă largă între 3,95 USD și 5,6118 USD pentru câteva zile.

Următorul obiectiv țintă în sensul creșterii este de 6 USD și, dacă și acest nivel este scalat, tendința ascendentă ar putea ajunge la 7,50 USD. Pe de altă parte, o pauză sub 20-EMA ar putea extinde corecția la 50-SMA.

XMR / USD

Monero (XMR) a depășit rezistența de 190 USD pe 12 februarie și a reluat tendința ascendentă. EMA de 20 de zile (174 dolari) a apărut și RSI s-a mutat pe teritoriul supra-cumpărat.

Primul suport pe dezavantaj este retragerea de 38,2% a lui Fibonacci la 213,6152. Dacă prețul revine la acest nivel, acesta va sugera că traderii văd scăderile ca o oportunitate de cumpărare.

O pauză de peste 254,45 dolari va deschide ușile pentru un raliu la 300 de dolari.

Contrar acestei ipoteze, dacă scade prețul sub 213,6152 USD, corectarea se poate adânci la 190 USD. O astfel de cădere profundă poate întârzia începutul următoarei etape a trendului ascendent.

XTZ / USD

Tezos (XTZ) a depășit valoarea maximă din toate timpurile, la 4,4936 USD pe 12 februarie și a înregistrat un nou maxim la 5,6471 USD astăzi.

Un alt lucru care se întâmplă de obicei atunci când o rezistență majoră este ruptă este că prețul scade și reevaluează nivelul de rupere. În acest caz, prețul ar putea scădea la nivelul de breakout, la 4.4936 USD.

Dacă prețul revine la acest nivel, acesta va sugera că comercianții cumpără cu scăderi și au răsturnat rezistența anterioară la sprijin.

Dacă vor reuși, perechea XTZ / USD s-ar putea ridica la 7.1407 USD. Această viziune urcantă se va invalida dacă perechea se rupe și se menține sub 4,4936 USD.

Comentează

Vrei să îți faci un site Profesional și ai nevoie de un Webdesigner sau ai nevoie de cineva pentru Creare site in Craiova intra pe alextag.ro